VITALITEIT, STRESS & SLAAP

Heeft u last van stress, slaapt u slecht en mist u vitaliteit? Dit is niet ongewoon; de pandemie en de huidige economische situatie hebben het stressniveau van de bevolking aanzienlijk beïnvloed.

Meer dan 90% van de bevolking wordt getroffen door stress, wat leidt tot symptomen zoals vermoeidheid en angst, en zelfs kan leiden tot depressie. 66% van de Fransen meldt slaapstoornissen*.

Het is wetenschappelijk bewezen dat stress, angst en slapeloosheid ons immuunsysteem aantasten en ons vatbaarder maken voor ziekten. Om uw klanten te helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren, biedt LPG® het endermologie® behandelingsprotocol «Vitaliteit – Stress – Slaap» aan.

De effectiviteit van dit innovatieve protocol is gevalideerd door een nieuwe wetenschappelijke studie, uitgevoerd door het beScored Instituut in samenwerking met het Slaapinstituut, met significante resultaten op het gebied van STRESS, SLAAP en VITALITEIT na 10 sessies**.

STRESS



+ 76,6% OP DE HARTSLAGVARIABILITEIT (HRV)
HRV wordt erkend als een van de beste indicatoren van fysieke fitheid en het vermogen van ons lichaam om zich aan te passen aan de omgeving. Een toename van HRV geeft een beter evenwicht van het zenuwstelsel en een vermindering van stress aan.

– 19% CORTISOL NA 1 SESSIE
– 44,6% CORTISOL NA 10 SESSIES

Cortisol is het stresshormoon. De daling van het cortisolniveau is een indicator van verminderde stress.

– 69% SPIERPIJN
Spier- en gewrichtspijn kunnen een indicator van stress zijn. De vermindering van spierpijn zorgt voor een betere recuperatie.

– 50,9% STRESS EN ANGST
Stress daalt van een hoog niveau naar een laag niveau.
Index PSS (Perceived Stress Scale Cohen et al. 1983).
Index HADS (Hospital Anxiety and Depression Scale Zigmond & Snaith 1983).

+ 2,5% CONCENTRATIE. COGNITIEVE TESTS
De resultaten van nauwkeurigheidstests zijn verbeterd, wat wijst op een betere concentratie en vitaliteit.

SLAAP



– 54,7% INSOMNIE INDEX “ISI”
(INSOMNIA SEVERITY INDEX)
Er is een afname van de slaapstoornissen: het niveau daalt van matig naar geen slapeloosheid.
ISI (Insomnia Severity Index).

VITALITEIT



+ 9,4% VAN DE T-LYMFOCYTEN
T-lymfocyten helpen de natuurlijke afweer te versterken.

Ervaringen van onze klanten

“Ik ben absoluut verheugd om mijn recente ervaring met het LPG® programma te delen. Ik had de kans om deel te nemen aan een studie die me kennis liet maken met deze techniek. Na elke sessie voelde ik een gevoel van kalmte en diep welzijn gedurende de hele dag. Naast deze onverwachte voordelen waren de fysieke resultaten ook zeer aangenaam. Ik beveel deze techniek ten zeerste aan aan iedereen die zich goed of beter in zijn lichaam en geest wil voelen.”

Audrey, 45 jaar

“Ik ben zeer tevreden dat ik heb deelgenomen aan de LPG® studie over stress, slaap en vitaliteit. Vanaf de eerste sessie voelde ik me veel ‘lichter’. Elke sessie gaf me een gevoel van ontspanning, de massage biedt een echt moment van welzijn, wat zeer gewaardeerd wordt naast de effectiviteit. Na een paar sessies merkte ik dat mijn slaap verbeterde. Ik viel sneller in slaap en werd minder ‘vermoeid’ wakker.”

Laetitia, 53 jaar